Select Page

L’edil de Cultura, Pepa Victoria Pérez, informa de la finalització i recepció de les obres del projecte de recalç i reparació de soleres i accés principal a Palau Altea. Unes obres, executades per NERCO INFRAESTRUCTURES S.L, que donaven inici el mes de setembre del passat any i el cost d’execució del qual ha sigut de 180.505€.

“Les obres, que han complert amb els terminis previstos i els detalls del projecte després de comprovar que estan acabades i en bon estat de servei, han sigut  recepcionades per l’Ajuntament”. Explica Pérez.

El projecte incloïa una anàlisi específic de l’origen dels danys i l’estudi geotècnic redactat al efecte; identificant les mesures específiques a adoptar per evitar la reproducció de les patologies esmentades. També incloïa la recollida, canalització i evacuació de l’escorriment d’aigües pluvials que es reben a la zona afectada; així com altres aspectes addicionals com l’adequació de l’accés principal per al compliment de les condicions d’accessibilitat per a un edifici públic”. Ha recordat la responsable municipal de Cultura.

Segons paraules de Pepa Victoria Pérez, “eren unes obres molt necessàries perquè l’accés al Palau presentava nombroses dificultats. Amb l’actuació ha millorat notablement l’accessibilitat al centre i també alguns problemes estructurals que s’estaven accentuant els darrers anys”.

Pin It on Pinterest