Select Page

El cost de la inversió, assumit per la Conselleria d’Educació, és de 260.000€

 Hui al matí, representants municipals i responsables de l’actuació han visitat el CP Blanquinal per supervisar i signar la recepció de les concloses obres de millora del Pla Edificant en este centre educatiu. Una acció centrada a millorar l’accessibilitat del centre i adaptar la normativa vigent a l’aula de 2 anys.

Com ha explicat l´edil d´Urbanisme, Jose Orozco, “Hui és un dia important ja que culminem una tasca que va començar la legislatura passada. Estem al CP Blanquinal fent la recepció de les obres que s’han executat del Pla Edificant, on s’ha treballat sobretot l’accessibilitat, amb una inversió de 260.000€”.

Com ha detallat el responsable municipal d’Urbanisme, “s’ha fet un recorregut accessible per les dos entrades del centre, solucionant a més problemes d’entollament als patis; s’ha habilitat un ascensor per a l’edifici central del col·legi que dóna servei a les 3 plantes; s’ha guanyat espai al menjador en aprofitar part de l’antiga casa del conserge; s’ha reformat un lavabo per planta perquè siga totalment accessible i s’ha rehabilitat i equipat completament l’aula de 2 anys perquè complisca la normativa actual”. La concessionària de les obres ha estat la mercantil Sense Complicacions.

“S’obri un nou escenari, on es podran sol·licitar nous Edificants dirigits a la millora de l’eficiència energètica als diferents centres del municipi. Comença un nou període en què l’objectiu és deixar els col·legis nous o seminous per als propers 20 o 30 anys”; ha declarat Jose Orozco, que ha revelat que les previsions per al curs vinent contemplen que el Blanquinal tinga dos aules d’infantil per a xiuets i xiquetes de 2 anys i una més a Garganes, augmentant així l’oferta d’ensenyament públic per als més xicotets”.

Finalment, Jose Orozco, responsable municipal d’Urbanisme, ha agraït la inversió de la Conselleria d’Educació i ha recordat que són més de 2 milions d’euros els que l’administració autonòmica ha destinat a Altea a través de les obres del Pla Edificant, de les que se n’han beneficiat la totalitat de centres públics del municipi.

 

Pin It on Pinterest