Select Page

Jornades de portes obertes del 12 al 15 d’abril per a bany lliure.

Al matí de hui ha tingut lloc la recepció de les obres de la piscina municipal per part de l’Ajuntament. I, com han anunciat els regidors d’Infraestructures, Diego Zaragozí i d’Esports, Pere Barber, dimarts que ve 11 d’abril es procedirà a l’obertura de les instal·lacions.

“Estem molt contents d’haver rebut estes obres, sobretot pel servei que tornem a donar al poble d’Altea, però també perquè és una obra on s’ha patit molt. Des del minut u van anar sorgint inconvenients amb el primer concessionari de l’obra i va costar molt que en eixira. Una vegada cedida l’obra a la nova empresa, hi havia coses que pel mal ús i descuit de l’anterior també s’han hagut de solucionar”; ha explicat Zaragozí.

Després de la visita a la piscina, el responsable municipal d’Infraestructures ha reconegut el bon estat en què han quedat les instal·lacions i amb els problemes que tenia solucionats.

Diego Zaragozí ha volgut deixar palès que, “en ser l’empresa pública la responsable de la piscina, ara, s’estarà més pendent de la qualitat del servei que del negoci en si, perquè s’entén que una empresa privada ha de fer negoci, però la gestió per part de La Pública i els diferents processos de selecció de personal, que han configurat un bon equip, faran que la qualitat del servei siga més gran i millorarà la satisfacció de l’usuari”.

Per part seua, l’edil d’Esports ha parlat de la reobertura de la piscina municipal, que es realitzarà de forma escalonada. “El proper dia 11 es procedirà a l’obertura de l’Oficina per oferir informació als interessats a fer ús de les instal·lacions. El dia 12 i fins al dia 15 es duran a terme jornades de portes obertes perquè la gent puga tastar la nova piscina i en el transcurs de les properes setmanes, durant el mes d’abril s’aniran anunciant les diferents activitats que es desenvoluparan a la piscina. Al maig ja s’espera un funcionament normal de la piscina”. Ha detallat Pere Barber, que ha apuntat que “esta obertura esglaonada es farà perquè el personal es vaja adaptant i coneixent les instal·lacions i els usuaris, de manera que se’ls puga anar donant servei”.

Com a responsable d’Esports, Barber anima la població d’Altea a visitar les instal·lacions, tastar la piscina i informar-se a l’Oficina de tot el que li resulte del seu interès.

Pin It on Pinterest