Select Page

Les obres, que tenen un cost de 340.000 €, començaran en uns dies i tindran una duració de 3 mesos

L’Ajuntament d’Altea ha licitat les obres de reparació i millora de la seua piscina municipal, una acció que començarà en els pròxims dies i s’allargarà aproximadament tres mesos. El cost de la licitació, que s’ha adjudicat a l’empresa Categor, ha sigut de 340.000€.

Les obres consistiran en la reparació dels diferents trencaments del got de la piscina, així com la substitució de la maquinària que ja ha sobrepassat la seua vida útil. També està previst el canvi dels filtres i de la depuradora. Fins ara s’estava usant un sistema de cloració que passarà a ser salí, molt millor per als usuaris.

El projecte contempla també el canvi de les plaques de metacrilat de la coberta que es troben en molt mal estat per la deterioració pel pas dels anys. L’entrada al recinte també serà modificada per a fer-la més accessible i adaptada a persones amb mobilitat reduïda.

“El pas dels anys ha anat deteriorant la piscina i era necessària una obra com aquesta que no sols arregle tots els desperfectes i substituïsca la maquinària obsoleta pel pas del temps, sinó que s’actualitze i adapte amb millors accessos i un tractament d’aigua millor per als banyistes”, ha comentat Pere Barber, regidor d’Esports.

En uns dies començarà l’apilament de material i el clos de la zona per a donar principi a les obres que s’allargaran aproximadament tres mesos.

Pin It on Pinterest