Select Page

La regidoria de Cultura, regida per Pepa Victoria Pérez, informa de l’inici de les obres del projecte de recalç i reparació de soleres i accés principal a Palau Altea. Les obres, que començaven a finals del mes d’agost, tenen un període d’execució de cinc mesos i el cost de les mateixes puja a 180.505€.

Segons els detalls aportats per l’edil, l’empresa licitadora és NERCO INFRAESTRUCTURAS, S.L. amb domicili a Mutxamel.

“El projecte inclou una anàlisi específic de l’origen dels danys i l’estudi geotècnic redactat a aquest efecte; identificant les mesures específiques a adoptar per evitar la reproducció de les patologies esmentades. També inclou la recollida, canalització i evacuació de l’escorriment d’aigües pluvials que es reben a la zona afectada; així com altres aspectes addicionals com són l’adequació de l’accés principal per al compliment de les condicions d’accessibilitat per a un edifici públic”. Ha detallat la responsable municipal de Cultura.

Els treballs que s’estan executant es localitzen a l’entrada principal de Palau Altea, per això durant l’execució dels mateixos queda inutilitzada esta entrada i s’accedeix al Centre d’Arts pel lateral de l’edifici.

En paraules de Pepa Victoria Pérez, “són unes obres molt necessàries perquè l’accés al Palau presentava nombroses dificultats, fins i tot la possibilitat de caigudes per part dels usuaris. Amb l’actuació millorarà notablement l’accessibilitat al centre i també alguns problemes estructurals que s’estaven accentuant els darrers anys”, ha conclòs l’edil de Cultura.

 

Pin It on Pinterest