Select Page

L´edil d´Infraestructures parla de la complexitat de les obres i demana paciència als residents a la zona.

El proper dilluns 15 de gener està previst que comencen les obres de remodelació i millora de l’Avda/ Comunitat Valenciana. Així ho ha donat a conèixer l´edil d´Infraestructures, Aurora Serrat; qui recorda que es tracta d’una actuació complexa, atesa la ubicació de la mateixa i el gran nombre d’accessos a garatges i habitatges que en té. Pel que sol·licita paciència als residents a la zona.

Deu mesos són el temps previst d’execució del projecte de condicionament del Bulevard Central de l’Avda/ Comunitat Valenciana i l’obra serà executada per la mercantil Alcudia Serveis i Obres S.L per un import de gairebé milió i mig d’euros, concretament, 1.449 .842€ i dels quals la Diputació Provincial d’Alacant aporta 350.000.

“Sabem de la dificultat que comporta una obra per al veïnat que la pateix, per això sol·licitem paciència i sabem que una vegada finalitzada l’obra es quedarà un Boulevar per poder-lo gaudir tant veïns com tota la ciutadania d’Altea”. Assenyala Serrat, que indica que s’informarà puntualment dels possibles talls que calguen per a l’avanç de les obres; alhora que espera i desitja que la convivència entre els veïns i les persones que estiguen treballant siga el més eficaç possible.

El Pla d’Obres contempla l’inici de les mateixes des de la meitat de l’avinguda, en direcció al “Llavador” i l’altra part seguirà la normalitat actual. Segons les dades aportades per la regidora.

Com ha recordat l´edil, “es tracta d´un projecte en què el Consistori porta treballant més de dos anys i que suposarà la conversió d´un espai infrautilitzat en un parc urbà amb diferents espais, usos i abundant vegetació”.

“L’Avda. Comunitat Valenciana és un espai que no es troba en les millors condicions i tampoc és un carrer molt utilitzat, per la qual cosa crear una zona que tinga ús, que la gent la utilitze i en puga gaudir és l’objectiu principal”; apunta la responsable municipal d’infraestructures.

El projecte inclou l’execució de dos zones per a ús infantil; parcs; una zona de gimnàstica passiva destinada a persones de més edat; una zona de calistènia i abundants zones d’ombra, enjardinament i espai de passeig”, detalla Aurora Serrat, i afegeix que “el trànsit de vehicles es reduirà a residents que tenen els seus aparcaments en este carrer i encara que podrà passar qualsevol vehicle, no tindrà sentit circular per la zona, cosa que suposarà una reducció important del trànsit”.

Es preveu la zonificació de l’àrea d’intervenció, l’ampliació de la jardineria i la reordenació del trànsit rodat que permeta ubicar-hi els usos infantils, esportius i estades allunyats; augmentant així l’atractiu de l’espai i la capacitat d’acollida.

Aurora Serrat ha conclòs manifestant satisfacció per poder anunciar l’inici d’unes obres tan importants per al municipi i ha reconegut ser conscient de les molèsties que poden provocar al veïnat i li demana comprensió perquè les obres es desenvolupen tan ràpid com siga possible i millor.

 

Pin It on Pinterest