Select Page

L’import de la concessió és de 1.449.842€.

Revisades les onze propostes econòmiques rebudes per l’Ajuntament d’Altea per participar en el procediment de contractació de l’obra denominada “Projecte Condicionament Bulevard Central de l’Avda. Comunitat Valenciana i Connexions Externes”, ha resultat ser la mercantil “Alcúdia Servicios y Obras S. L” la que ha obtingut més puntuació. Valorades les pliques per criteris automàtics o objectius és provisional l’adjudicació en espera d’aportar la documentació necessària en un període de 10 dies. Així ho fa conèixer l’edil d’Infraestructures, Aurora Serrat.

Esta mercantil Ilicitana, la plica de la qual corresponia a la núm. 7 i era subscrita per Ana Maruenda Sanchiz, presentava oferta econòmica per un import de 1.198.217,12€, més el 21% d’IVA per 251.625,60€, que ascendeixen a un total de 1.449.842,72 €. Explica Serrat. L´edil ha recordat que es tracta d´un projecte en què el Consistori porta treballant prop de dos anys i que suposarà la conversió d´un espai infrautilitzat en un parc urbà amb diferents espais, usos i abundant vegetació.

“L’Avda. Comunitat Valenciana és un espai que no es troba en les millors condicions i tampoc és un carrer molt utilitzat, per la qual cosa crear una zona que tinga ús, que la gent la utilitze i en puga gaudir és l’objectiu principal”; apunta la responsable municipal d’Infraestructures.

El projecte inclou l’execució de dos zones per a ús infantil, parcs; una zona de gimnàstica passiva destinada a persones de més edat; una zona de calistènia i abundants zones d’ombra, enjardinament i espai de passeig”, detalla Aurora Serrat, i afegeix que “el trànsit de vehicles es reduirà a residents que tenen els seus aparcaments en este carrer i encara que podrà passar qualsevol vehicle, no tindrà sentit circular per la zona, cosa que suposarà una reducció important del trànsit”.

El finançament del projecte compta amb 350.000€ procedents de la Diputació d’Alacant i este preveu la zonificació de l’àrea d’intervenció, l’ampliació de la jardineria i la reordenació del trànsit rodat que permeta ubicar-ne els usos infantils, esportius i estades allunyats; augmentant així l’atractiu de l’espai i la capacitat d’acollida.

“El període dʻexecució dʻestes obres de remodelació de lʻAvinguda Comunitat Valenciana es de 10 mesos i esperem tenir el pla dʻobres al mes dʻoctubre”; conclou l’edil d’Infraestructures, Aurora Serrat.

Pin It on Pinterest