Select Page

Altea, 18 de febrer de 2022. A les 13:30h de hui ha tingut lloc, a la Plaça dels Esports d’Altea, la eixida de la segona etapa de la Setmana Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana Fèmines, la meta de la qual s’ha ubicat a Cocentaina, al nord de la província d’Alacant. El tret de eixida d´esta etapa ha comptat amb la participació de l´alcalde d´Altea, Jaume Llinares; el vicepresident 2n del Consell, Héctor Illueca i el regidor d’Esports, Pere Barber.

Es tracta de la sisena edició d’este esdeveniment esportiu, que començava ahir a Tavernes de la Valldigna i conclourà a València el proper dia 20 de febrer.

La prova ha comptat amb la participació de 160 ciclistes de 25 equips, entre els quals hi ha els 13 equips femenins World Tour més potents com el Movistar, UAE, Jumbo-Visma, Canyon/Sram, Education First, Bike Exchange, Liv Racing, Roland Cogeas, Team DSM, Un Women, Human Powered, Fdj i Trek Segafredo. També hi participen el Team Cofidis, Valcar Travel, Ceratizit WNT Pro Cycling, CAMS Racing, BePink i Le Col-Wahoo. A més d’estps, hi ha les esquadres espanyoles UCI Continental Bizkaia-Durango, Sopela Womens Team, Laboral Kutxa, Massi-Tactic, Eneicat i la belga del Bingoal.

La VI edició de la Setmana Ciclista Valenciana en categoria fèmenina compta amb 4 etapes; sent l’etapa Altea-Cocentaina, de 117 km, la segona. La tercera, l’etapa reina de la cursa, tindrà lloc de Vila-Real a Vistabella de 135 quilòmetres i l’última, amb eixida a Sagunt i meta a València serà de 118 quilòmetres.

Pin It on Pinterest