Select Page

Divendres passat, la Corporació Municipal rebia a l’Ajuntament i felicitava el corredor alteà Ángel López Amor, que la setmana passada es proclamava campió d’Espanya de Carreres Verticals, després d’una excepcional temporada en què ja marxava en primera posició mancant una de les proves del campionat.

El corredor de la Vila Blanca s’ha manifestat molt content amb els resultats de totes les seues carreres disputades esta temporada, no en va, a la pujada a l’Hotel Bali de Benidorm amb 52 pisos i 924 esglaons, única prova del circuit nacional que computa al Mundial de Towerruning, Ángel López en quedava 6 de la general i primer espanyol; a la pujada a la Torre Emperador de Madrid, 55 pisos d’oficines amb 1.320 esglaons, s’alçava amb la segona posició i a la Vertical de Montserrat, 2n de la general i 1r en la seua categoria.

“A la darrera prova, la de dissabte passat, la del final del circuit, es disputava a Torre Galena, a Alcalá de Henares, calia recórrer 900m i pujar 16 plantes. La prova era al novembre i es va avançar a l’octubre i he hagut de canviar molt la planificació d’entrenaments i entrenar al màxim per poder arribar en forma i la veritat que m’ha anat molt bé”. Explica López Amor.

L’esportista alteà espera que este títol de campió li reporte augmentar els seus patrocinadors i comenta que “a Espanya és molt difícil viure d’estes carreres perquè a nivell nacional no et donen diners, però si eixes a córrer fora i guanyes si et premien econòmicament” .

Com a responsable d’Esports, Sara Soler ha felicitat en nom de la Corporació i del municipi d’Altea Ángel per la seua gran fita. “Estem molt orgullosos de tenir a Altea un esportista com a Ángel, que podem veure entrenant pels carrers d’Altea i s’esforça molt per millorar”. Ha declarat l´edil d´Esports, qui ha qualificat l´esportista alteà com “un exemple a seguir”.

Pin It on Pinterest