Select Page

El corredor alteà, del Club Atletisme Altea, Ángel López Amor marxa en primera posició al rànquing nacional absolut de carreres verticals mancant una prova per a la finalització del campionat. Una temporada excepcional per a l’atleta alteà que culminarà al novembre a Alcalá de Henares.

“Realment quedaria dos proves, però la penúltima, que tindria lloc a El Ejido, ha sigut suspesa i per tant només en resta una”; explica López Amor, que espera fer una bona actuació en esta última prova i ser campió del rànquing nacional absolut de carreres verticals.

Mancant una prova per al campionat nacional, el corredor de la Vila Blanca es manifesta content dels resultats obtinguts fins al moment, ja que la pujada a l’Hotel Bali de Benidorm amb 52 pisos i 924 esglaons, única prova del circuit nacional que computa al mundial de towerruning, Ángel López en quedava 6 de la general i primer espanyol; a la pujada a la Torre Emperador de Madrid s’alçava amb la segona posició i a la Vertical de Montserrat, 2n de la general i 1r en la seua categoria.

“Saber que cada any m’estic tornant especialista a pujar gratacels de tot el món i que cada dia vaig aprenent a conèixer-me a mi mateix i com poder millorar i aprendre els altres atletes, m’anima perquè veig que estic a l’alçada dels especialistes en pujar gratacels i dels espanyols sóc el més jove”; postil·la López Amor quan és preguntat pels seus sentiments.

La gran il·lusió d’Àngel López seria córrer a la Torre Eiffel, una prova que des de la pandèmia no s’ha convocat i que l’atleta alteà vol que torne i poder competir-hi.

Pin It on Pinterest