Select Page

L’atleta local pujava 2.181 graons en 12 minuts i 37 segons.

L’atleta alteà Ángel López Amor competia el cap de setmana passat a la Vertical de Montserrat a Barcelona, el repte del qual era pujar corrent 2.180 esglaons amb 1km i 388m de desnivell en el menor temps possible. Un temps, el de López Amor, de 12 minuts i 37 segon que li ha valgut un segon lloc a la classificació general; a només unes mil·lèsimes de segon per batre la seua marca personal.

La Vertical Montserrat és una de les proves puntuables per al Circuit Nacional de Carreres Verticals.

Després de la cursa, l’esportista comentava que “ha sigut una carrera molt dura, tant físicament com mentalment”. “Crec que m’ha fallat la tàctica i pense que amb una cursa amb un ritme més regular hauria pogut esgarrapar alguns segons”; afegeix López Amor, que comenta que “tornarem a córrer l’any que ve, però canviarem la tàctica dels entrenament per poder obtenir la primera plaça”.

“Malgrat l’extrem cansament de quàdriceps estic molt content del resultat i veig que vaig millorant i corrent a un nivell alt”; concloïa l’atleta.

López competirà al novembre a Alcalá de Henares, Madrid, a la final del Circuit Nacional de Carreres Verticals (CCV).

Pin It on Pinterest