Select Page

L’alteà acaba sisè a la classificació general i puja els 52 pisos en 4,55 minuts.

L’atleta alteà Ángel López Amor iniciava la temporada del Circuit de Carreres Verticals del present any amb bons resultats a la pujada al Gran Hotel Bali de Benidorm; primera prova de les sis que es disputaran a Espanya dins del circuit internacional Towerrunning 2023 a Europa. López Amor aconseguia la sisena posició a la general amb la pujada dels 52 pisos i 924 esglaons, amb un desnivell de 190 metres, en tan sols 4 minuts i 55 segons.

Amb el temps aconseguit, sisè quedava l’alteà a la categoria Elit, sent el primer espanyol i valencià. Una marca que el converteix en l’atleta espanyol més ràpid; 4 minuts i 55 segons, a 3 segons de la seua marca personal i a 11 segons del pòdium. Resultat que el mateix esportista, satisfet, valorava amb estes paraules: “no he batut la meua marca personal per tres segons. He marcat una mica menys d’un minut per cada 10 plantes i les sensacions durant la cursa han sigut bones. He començat la cursa a un ritme mig fort i després a la planta 30 he pogut tirar-lo més fort i després he arribat amb moltes ganes a les darreres cinc plantes”.

El nombre de corredors era de 455 i per a López Amor era la seua vuitena pujada al Gran Hotel Bali de Benidorm; una prova mítica que per sisè any s’inclou al Circuit Mundial Towerrunning World Assotiation.

Una altra de les proves del Circuit de Carreres Verticals que és especialment important per a López Amor és la Vertical de Montserrat, Barcelona, que se celebrarà el 20 de maig. “La prova consisteix a pujar 2.180 graons amb un desnivell de 388 metres entre els dos funiculars i un quilòmetre de longitud. És la prova més dura del circuit, i vaig amb la il·lusió de revalidar el meu títol de campió de l’any passat en aconseguir un temps de 13:05 minuts”. Comenta López Amor.

La resta de proves del “circuit”, en què també correrà l’alteà, tindran lloc a la Torre Emperador de Madrid, 13 de maig, amb 55 plantes i 1.320 esglaons; l’Edifici Mediterrani de Marbella, 3 de juny; la Torre Llacuna de l’Ejido, Almeria el 17 de juny, amb 28 plantes i 547 esglaons i a Alcalá de Henares al mes de novembre, en un edifici sense anunciar.

Pin It on Pinterest