Select Page

Altea celebrarà la 8a edició de la seua Lan Party – gaming fest- del 6 al 9 d’octubre. Una nova edició d’aquest festival per a ‘gamers’ que porta importants novetats respecte a activitats paral·leles i que amplia les seues places fins a 160 participants.

Segons ha explicat Germán Manjón, regidor de Noves Tecnologies d’Altea, s’ha fet una especial aposta en aquesta edició perquè més gent puga participar, i s’han passat del centenar de jugadors del passat any a tindre 160 places. “La Lan Party d’Altea és de les més importants de la província, atrau turisme tecnològic i ofereix un oci diferent en la nostra localitat, per això cada any fem una major aposta per ella amb noves activitats i més espai per a participants”, ha comentat l’edil.

Aquest esdeveniment se celebrarà un any més en el Palau dels Esports a la Ciutat Esportiva on els participants podran jugar a qualsevol hora, perquè hi haurà xarxa durant les 24 hores els 4 dies que dura. Però, a més, com han explicat des de l’organització, enguany s’ha fet un important esforç per a oferir una programació complementària, amb tallers, jocs i altres activitats que no sols servisquen per als participants sinó en les que puguen gaudir els alteans i alteanes.

“Es tracta d’implicar més la ciutadania i d’oferir opcions perquè els jugares no estiguen les 24 hores en l’ordinador. Prompte es presentaran totes les activitats organitzades per LZD Esdeveniments entre les quals hi haurà una nit de monòlegs, jocs i esport a l’aire lliure, estands amb jocs de taula, etc. Aquestes activitats seran de 10 a 22 hores”, ha comentat Manjón.

Les inscripcions ja estan obertes en https://www.eventoslzd.com/lan/ i amb la prevenda iniciada l’any passat ja s’han cobert més de 70 places. La programació de les activitats s’anunciarà en unes setmanes.

Pin It on Pinterest