Select Page

La Regidoria de Noves Tecnologies anuncia que ja es poden reservar les entrades

“Altea Lan Party Gaming Fest 2022” tornarà a Altea del 6 al 9 d’octubre. Així ho ha anunciat l’edil de Noves Tecnologies, Pere Barber. Este esdeveniment tecnològic, destinat als amants d’ordinador, jocs en línia i videoconsoles, oferirà conferències sobre món Gaming i jocs i una alta connexió per a tots els participants. Les entrades ja estan a la venda al següent enllaç: https://www.eventoslzd.com/lan/

“La Lan Party Gaming Fest tornarà amb les ultimes consoles, amb ulleres de realitat virtual, simuladors, i moltes sorpreses més, que anunciarem pròximament en roda de premsa. A més, hi haurà competicions de jocs en línia com; Fifa 2023, Valorant o el Counter-Strike: Global Offensive”, ha comentat el regidor de Noves Tecnologies, Pere Barber.

L’esdeveniment es realitzarà al Palau dels Esports a la Ciutat Esportiva. Des de l’organització s’habilitarà una zona d’acampada per als usuaris, ja que, cada dia, seran 24 hores interrompudes de xarxa. El festival comptarà també amb tallers, botigues, zona retro, jocs de taula i xarrades sobre noves tecnologies amb personatges importants del món Gaming que l’organització anunciarà en les pròximes setmanes.

“Els amants del món Gaming d’Altea i voltants podran tornar a gaudir d’uns dies molt especials en les nostres instal·lacions, d’altra banda, agraïsc a l’organització per triar el nostre municipi per a celebrar este festival Gaming”, ha finalitzat l’edil de Noves Tecnologies, Pere Barber.

Pin It on Pinterest