Select Page

L’esdeveniment comptarà amb la presència de youtubers i influencers com: Tamayo o Lechero

La Regidoria de Noves Tecnologies, regida per Pere Barber, ha anunciat hui en roda de premsa en el Centre Juvenil d’Altea, les últimes sorpreses de la “Altea Lan Party Gaming Fest 2022”, el festival de E-Sports i videojocs que obrirà les seues portes el pròxim 6 d’octubre, al costat de Sebastián Gómez, representant de l’empresa organitzadora LZD eventos. L’esdeveniment tecnològic comptarà amb la presència de youtubers i influencers com: Tamayo (reporter), Lechero (creador de continguts), Gabyxhd (Streamer), Cydonia (Streamer), Droneando (Youtuber i professor de drons alteà) i Rodrigo Quesada (Host de l’esdeveniment freestyle de rap).

“Després d’anys d’absència torna unes de les festes lans més ponents de la província d’Alacant. Aquesta edició que recuperem serà molt novadora amb la presència de diferents youtubers i multituds d’activitats amb les ultimes consoles, amb ulleres de realitat virtual, simuladors, i moltes sorpreses més. A més, hi haurà competicions de jocs en línia” ha comentat el regidor de Noves Tecnologies, Pere Barber.

Aquest esdeveniment tecnològic, del qual col·labora la Regidoria de Noves Tecnologies en ell, està destinat als amants d’ordinadors, jocs en línia i videoconsoles, oferirà una alta connexió per a tots els participants. Les entrades estan a la venda al següent enllaç: https://www.eventoslzd.com/lan/. Els preus varien entre 35 euros (Entrada LAN PARTY + ZONA OCI – VIP + Welcome Pack 4 DIES) i 5 euros (entrada individual d’un dia en la zona d’oci).

“Altea Lan Party Gaming Fest 2022” repartirà 4.000 euros en premis. En els tornejos de Fifa 2023, Valorant, el Counter-Strike: Global Offensive i League of Legends es repartiran 500 euros a cadascun dels guanyadors (en els jocs d’equip es repartirà el premi entre els membres). En Fortnite i Fall Guys es repartiran 200 euros als vencederos.

L’esdeveniment es realitzarà al Palau d’Esports Vila d’Altea a la Ciutat Esportiva. Des del 6 al 9 d’octubre. L’organització habilitarà una zona d’acampada per als usuaris. “Encara estem tancant els horaris de l’esdeveniment, però podem avançar que el divendres a la vesprada serà el torneig freestyle de rap i el dissabte al matí seran les conferències i les signatures de llibres dels youtubers influencers” revelava l’organitzador, Sebastián Gómez. I afegia: “les entrades s’estan venent a bon ritme, la zona de la Lan Party ja va pel 50% d’aforament”.

El festival comptarà també amb tallers, botigues, zona retro, jocs de taula, torneig freestyle de rap, cosplay, camp d’airsolf i xarrades sobre noves tecnologies amb personatges convidats. L’organització anunciarà més protagonista en els pròxims dies en les seues xarxes socials. En Instragram @altealanparty i en Facebook Lan Party Altea.

“Els amants del món Gaming d’Altea i voltants podran tornar a gaudir d’uns dies molt especials en les nostres instal·lacions, d’altra banda, agraïsc a l’organització per triar el nostre municipi per a celebrar aquest festival Gaming”, ha finalitzat l’edil de Noves Tecnologies, Pere Barber.

SONY DSC

 

Pin It on Pinterest