Select Page

L’esdeveniment tecnològic va tindre lloc a la Ciutat Esportiva en els dies 6 al 9 d’octubre

Altea va acollir el passat cap de setmana una nova edició de la seua Lan Party. Es tracta del major esdeveniment alternatiu i tecnològic de la província d’Alacant que va congregar a més de 200 persones durant els seus quatre dies.  80 d’elles amb entrada completa (LAN PARTY + ZONA OCI – VIP + Welcome Pack 4 DIES). La Lan va oferir més de 5.000 metres de cable de xarxa i 400 mbps de connexió.

Pere Barber, regidor de Noves Tecnologies, es mostrava molt satisfet per l’acolliment que ha tingut aquesta activitat, en la qual Altea és pionera i s’ha consolidat com unes de les lans més importants de la província: “Aquesta edició que hem recuperat després de la pandèmia, ha tingut moltes novetats  amb la presència de diferents youtubers i influencers i multituds d’activitats amb les últimes consoles, amb ulleres de realitat virtual, simuladors”. I va afegir: “des de l’Ajuntament d’Altea sempre donarem suport a aquest tipus d’iniciatives i ajudarem al fet que la Lan Party continue sent un referent en àmbit dels E-Sports”.

El festival de E-Sports i videojocs va comptar la presència de youtubers i influencers com: Tamayo (reporter), Lechero (creador de continguts), Gabyxhd (Streamer), Cydonia (Streamer), Droneando (Youtuber i professor de drons alteà) i Rodrigo Quesada (Host de l’esdeveniment freestyle de rap). El festival va comptar també amb tallers, botigues, zona retro, jocs de taula, torneig freestyle de rap, cosplay, camp d’airsolf i xarrades sobre noves tecnologies.

A l’esdeveniment van acudir participants procedents de Barcelona, Madrid, València i Alacant, que es van repartir els 4.000 euros en premis en els diversos tornejos E-Sports. En els tornejos de Fifa 2023, Valorant, el Counter-Strike: Global Offensive i League of Legends es va repartir 500 euros a cada equip guanyador. En Fortnite i Fall Guys es va repartir 200 euros als vencedors.

“Els amants del món gaming d’Altea i voltants van poder tornar a gaudir d’uns dies molt especials, cara a l’any que ve volem millorar i ampliar les possibilitats de la Lan Party. A més, m’agradaria agrair a la Regidoria de Noves Tecnologies per la seua col·laboració”, ha finalitzat Sebastián Gómez, representant de l’empresa organitzadora Esdeveniments LZD. Qui anunciava que les entrades de la LanParty 2023 ja estan disponible en https://www.eventoslzd.com/lan/.

Pin It on Pinterest