Select Page

Aquesta vesprada serà el torn del campionat Freestyle Rap Batttle

Altea va inaugurar ahir la seua nova edició de la Lan Party, esdeveniment que comptarà amb 24 hores en xarxa durant els seus quatre dies de duració, des d’ahir i fins diumenge que ve, dia 9 d’octubre. Amb 5.000 metres de cable de xarxa i fins a 400 mbps de connexió.

Hui, a les 18.30 hores, tindrà lloc la Freestyle Rap Batttle amb els millors rapers nacionals del moment. L’host de la vetlada serà Rodrigo Quesada, les entrades estan des de 3 euros i porten un Red Bull com a obsequi.

‘Alte Lan Party Gaming Fest 2022’ repartirà 4.000 euros en premis. En els tornejos de Fifa 2023, Valorant, el Counter-Strike: Global Offensive i League of Legends es repartiran 500 euros a cadascun dels guanyadors (en els jocs d’equip es repartirà el premi entre els membres). En Fortnite i Fall Guys es repartiran 200 euros als vencederos.

El dissabte al matí seran les conferències i les signatures de llibres dels youtubers i influencers; com el reporter Tamayo o el creador de continguts Lechero. I a la vesprada serà el torn dels monòlegs.

Més de 50 participants, amants dels ordinadors, els jocs en línia i les videoconsoles, arribats des de Madrid, Granada, València i Alacant ja han pogut gaudir del primer dia d’alta connexió a Internet i jocs en les instal·lacions de la Ciutat Esportiva d’Altea.

Pere Barber, edil de Noves Tecnologies, ha assenyalat que l’esdeveniment s’ha convertit en un dels majors esdeveniments d’oci alternatiu i tecnològic de la província d’Alacant i un referent per als amants de la tecnologia. A més, ha destacat que els participants comptaran amb 24 hores en xarxa durant els quatre dies de l’esdeveniment.

El festival compta també amb tallers, botigues, zona retro, jocs de taula, cosplay, camp d’airsolf i zona de realitat virtual. Més informació en les xarxes socials dels organitzadors, en Instragram @altealanparty i en Facebook LanParty Altea.

Des de l’organització s’informa que encara hi ha entrades i es poden comprar en la mateixa Lan Party o en la pàgina web https://www.eventoslzd.com/lan/.  Els preus varien entre 35 euros (Entrada LAN PARTY + ZONA OCI – VIP + Welcome Pack 4 DIES) i 5 euros (entrada individual d’un dia en la zona d’oci).

“Els amants del món Gaming d’Altea i voltants podran tornar a gaudir d’uns dies molt especials, d’altra banda, agraïsc a la Regidoria de Noves Tecnologies per la seua col·laboració”, ha finalitzat Sebastián Gómez, representant de l’empresa organitzadora Eventos LZD.

 

 

 

Pin It on Pinterest