Select Page

Telefónica realitza els treballs de soterrament del cablejat.

La regidoria d’Infraestructures, regida per Aurora Serrat, ha informat sobre l’eliminació de l’estesa aèria de Telefónica al carrer Camí del Pontet. Segons ha indicat la regidora, s’han fet dos intervencions; una primera de realització de canalitzacions i una segona d’eliminació dels pals existents i el soterrament del cablatge.

“S’han acabat els treballs d’eliminació de la línia aèria existent al Camí del Pontet. Una primera intervenció consistia en la realització de les canalitzacions necessàries per al soterrament de les línies i posterior eliminació de la línia aèria. I per altra banda, s’ha procedit a l’eliminació dels pals i al soterrament del cablatge”; ha detallat la responsable municipal d’Infraestructures.

Serrat ha matisat que les actuacions s’han dut a terme per part de Telefónica estos darrers mesos.

L’edil ha avançat que “s’està avançant a la zona de Juan Alvado, quedant per executar el soterrament del cablejat i l’eliminació dels pals”.

“Esta intervenció ofereix notables millores, tant estètiques com de manteniment de les línies”, ha conclòs Aurora Serrat.

Pin It on Pinterest