Select Page

L’Oficina d’Atenció al Ciutadà, OAC, ubicada a la planta baixa de l’Ajuntament, amplia el seu horari d’atenció al públic i a partir del dilluns 2 de maig serà de 07:30 a 14:30h de dilluns a dijous i fins a les 14:00 els divendres. Així ho han anunciat els regidors responsables de la mateixa, Rafael R. Mompó, regidor de Contractació i Recursos Humans i Maria A. Laviós, responsable de Participació Ciutadana i Foment de l’Ocupació.

Així mateix, s’ha eliminat el requisit indispensable de comptar amb cita prèvia per ser atès; per la qual cosa el ciutadà tindrà l’opció de dirigir-se a l’OAC i deixar que arribe el seu torn per ser atès o també podrà demanar cita prèvia i evitar així l’espera, ja que dos de les taules de treball mantindran l’atenció amb reserva.

Com han recordat els regidors, la cita prèvia se seguirà demanant al telèfon 965 84 13 00 o a cita prèvia de www.altea.es  o a través de l’enllaç https://www.altea.es/cita-previa/

Com han explicat Mari A. Laviós i Rafael R. Mompó, “l´objectiu de l´ampliació d´horari de l´OAC és facilitar a la ciutadania els seus tràmits amb l´Ajuntament, ja que hi ha gent que comença a treballar a les 8 i li resultava impossible fer de manera presencial les gestions municipals”.

Ambdues mesures, la d’ampliació de l’horari i la d’eliminació de la cita prèvia per ser atès, seran aplicables a partir del proper dilluns 2 de maig.

Pin It on Pinterest