Select Page

L’activitat tindrà lloc en Rovinj-Rovigno del 28 de setembre a l’1 d’octubre

Altea ha acollit a l’equip de direcció del comité de joves del Douzelage que han visitat la localitat i preparat el programa de la pròxima Trobada General. Les jornades de treball de la Trobada paral·lela de joves europeus, es reunirà en Rovinj-Rovigno, Croàcia, del 28 de setembre a l’1 d’octubre 2023.

“Durant aquestes jornades, els joves dels municipis europeus integrats en el Douzelage intercanviaran experiències i coneixements sobre el patrimoni artístic i cultural de les localitats en les quals resideixen”, ha assenyalat l’edil d’Educació, Xelo González.

Durant el 27 i el 30 de juliol, Anada Tornvig Madsen d’Holstebro (Dinamarca), Corinna Hacker de Bad Kotzting (Alemanya), Hannah Mc Nulty de Bundoran (Irlanda) i Michelle Herd de Meerssen (Holanda), van visitar Altea.

Aquests joves formen part de l’equip de direcció del comité del Douzelage que està presidit per Zino Vreysen d’Altea, qui els ha acompanyats durant la seua estada i ha dirigit les reunions de treball. Durant aquests dies han tingut l’oportunitat de conéixer i intercanviar experiències amb els joves d’Altea que participaran en la pròxima trobada general del Douzelage a Croàcia: Alba Cebrián, Lara Cano i Victor Ripoll.

Xelo González ha animat als joves del municipi a interessar-se i participar en aquesta mena de trobades, ja que resulten una experiència única i inoblidable.

Pin It on Pinterest