Select Page

Les sol·licituds per participar es podran formalitzar fins al 8 de gener de 2024.

La regidoria d’Educació convoca un any més el concurs “Vens al encontre del Douzelage?” amb l’objectiu de seleccionar dos joves d’Altea que hi participen. Com explica l´edil d´àrea, Xelo González, en esta ocasió els participants hauran de ser músics ja que les jornades, que tindran lloc de l´11 al 14 d´abril a Sherborne, Gran Bretanya, versaran sobre benestar a través de la natura i la música.

En base a la temàtica de la trobada i les bases del concurs de selecció, el concurs està dirigit a seleccionar els 2 joves músics d’Altea que participaran, juntament amb altres joves europeus, en un concert durant la trobada a Sherborne.

El concurs va dirigit a joves empadronats a Altea entre 18 i 25 anys, amb formació musical i amb coneixements d’anglès que permeten la seua participació activa durant la trobada.

Els o les guanyadores del concurs hauran d’aportar el seu instrument musical per participar al concert de l’orquestra ad hoc que dirigirà la professora Rachel Milestone. En cas de tractar-se d’un instrument de grans dimensions, se sol·licitarà a l’organització la possibilitat de proporcionar-lo.

Els interessats i les interessades a participar-hi han d’enviar un mail a educacio@altea.es  exposant el seu interès a participar al concurs Vens a l’Encontre del Douzelage? aportant una carta de presentació en anglès on es detalle trajectòria musical; la titulació acreditativa de la formació musical i titulació acreditativa de coneixements d’anglès.

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 8 de gener 2024 i per a l’entrevista personal en anglès se citarà els participants el dia 11 de gener 2024 al matí, amb l’objectiu que expliquen en anglès el currículum, el perfil musical i la motivació per participar en estes jornades juntament amb altres joves europeus del Douzelage.

Com tot concurs, el premi serà en este cas l’assistència a la Trobada General de Douzelage, amb totes les despeses pagades. Es recorda que els premiats hauran d’assegurar-se de disposar del passaport abans de l’inici del viatge.

Segons els detalls aportats per la responsable municipal d’Educació, el Jurat estarà integrat per representants docents de l’àmbit musical; per representants de l’Ajuntament d’Altea i del Douzelage i es valorarà la formació i experiència musical, habilitats comunicatives en anglès, compromís i adequació per representar Altea en estes jornades europees. Els seleccionats seran els candidats que obtinguen més puntuació.

Xelo González anima els i les joves músics d’Altea a participar d’este concurs, “ja que el premi es converteix en una experiència inoblidable i una oportunitat de compartir amb altres joves europeus la gran afició a la música que tenim a Altea”.

 

Pin It on Pinterest