Select Page

Quatre joves alteans es desplacen a aquest esdeveniment en el qual el tema principal ha sigut el patrimoni històric i cultural

Altea ha estat representada un any més en la Trobada General del Douzelage, que ha celebrat la seua 47 edició a Croàcia. La regidora d’Educació, Xelo González, i quatre joves alteans s’han desplaçat a aquest important esdeveniment que ha tractat com a tema principal el patrimoni històric i cultural.

Els alteans Víctor Ripoll, Lara Cano, Alba Cebrián i Zino Vreysen, president comité de joves del Douzelage, han estat en Rovinj-Rovigno (Croàcia) del 28 de setembre a l’1 d’octubre 2023, acompanyats per la regidora, Xelo González, i el professor de l’IES Bellaguarda, Jesús Pons.

Els joves van formar part de sessions de treball on van intercanviar experiències sobre el patrimoni històric i cultural dels pobles i van tractar la forma en la qual s’ensenya i es transmet a l’alumnat. Van participar en diferents tallers i presentacions amb els membres de la resta de països que componen el Douzelage.

“Aquesta trobada és una oportunitat per a exposar i compartir amb la resta de països com ensenyem i posem en valor el patrimoni d’Altea, i veure com el fan ells per a poder després implementar-ho en el nostre institut. Una experiència molt enriquidora”, ha comentat Jesús Pons, professor de l’IES Bellaguarda.

La regidora d’Educació, Xelo González, ha destacat la importància d’aquesta mena de trobada i ha animat a la joventut alteana a participar. “Anime a la joventut a informar-se sobre aquests programes que els ofereixen moltes possibilitats en les quals aprendre i viure noves experiències”, ha conclòs.

Pin It on Pinterest