Select Page

El termini màxim per al lliurament del PowerPoint és el 16 de juliol

Baix el títol “Vens a l’encontre del Douzelage?”, la Regidoria d’Educació ha organitzat un concurs dirigit a seleccionar 2 joves d’Altea que formaran part de la delegació que participarà a la propera trobada del Douzelage, que se celebrarà a Rovinj-Rovingno, Croàcia, del 28 de setembre a l’1 d’octubre 2023.

Com ha explicat l´edil d´àrea en funcions, Miguel de la Hoz, podran participar en este concurs els joves empadronats a Altea que tinguen entre 16 i 26 anys i que tinguen coneixements d´anglès que els permeten la seua participació activa i la comunicació i defensa del seu PowerPoint a la citada trobada.

“Durant estes jornades, els joves dels municipis europeus integrats al Douzelage intercanviaran experiències i coneixements sobre el patrimoni artístic i cultural de les localitats on resideixen”, ha assenyalat l’edil, que ha explicat que “els i les joves d’Altea interessats a participar en este concurs, realitzaran un treball a PowerPoint o a través de Genially, en anglès, sobre el patrimoni artístic i cultural d’Altea. La durada del treball ha de tenir entre 5 i 10 minuts i ho presentaran, en anglès, el dia 20 o el 21 de juliol al matí.

Els interessats i interessades en participar enviaran un mail a educacio@altea.es  exposant el seu interès a participar al concurs “Vens a l’encontre del Douzelage?”, indicant les seues dades personals -nom i cognoms, edat i telèfon de contacte- i adjuntaran el treball realitzat a PowerPoint o Genially que posteriorment explicaran de forma presencial. El termini de presentació d’estos treballs és fins al 16 de juliol inclusivament. A posteriori se citarà els interessats interessades el dia 20 o 21 juliol al matí perquè presenten en anglès el seu treball.

El premi d’este concurs consisteix en l’assistència a la Trobada General de Douzelage que se celebrarà a Rovinj-Rovingno, Croàcia, del 28 de setembre a l’1 d’octubre del 2023 amb totes les despeses pagades.

Per seleccionar els dos millors treballs i exposicions es constituirà un Jurat integrat per docents de l’IES Altaia, de ‘lIES Bellaguarda i per representants de l’àrea de Cultura i Educació de l’Ajuntament d’Altea. Els resultats es publicaran a la pàgina web de l’Ajuntament d’Altea.

En el transcurs de la compareixença, De la Hoz ha estat acompanyat pel jove alteà Zino Vreysen, que va ser elegit president del Comitè de Joves del Douzelage a la Trobada General que ha tingut lloc a Skofja Loka, Eslovènia, a l’agost de l’any passat.

Vreysen ha tingut paraules d’ànim cap a la joventut alteana perquè participe en este tipus d’iniciatives. “Les trobades del Douzelage tenen una part institucional, però les que assistim també ens ho passem molt bé. Són una experiència única i inoblidable i una gran oportunitat per conèixer gent i fer contactes, que sempre va bé”; ha declarat Zino Vreysen.

Pin It on Pinterest