Select Page

L’alteà Zino Vreysen ha sigut elegit el nou president del Comité de Joves del Douzelage, en la 46 Trobada General que ha tingut lloc en Skofja Loka, Eslovènia. És la primera vegada que un jove d’Altea presideix aquest comité des que es va crear el Douzelage en 1991. Vreysen va obtindre el 90% dels vots a favor.

“Estic encantat d’assumir aquest càrrec i el faig amb molta il·lusió i moltes ganes, és molt important per a mi i per a Altea, i espere tirar avant nous projectes importants per a Altea a escala europea”, ha comentat el nou president del Comité de Joves del Douzelage, ZinoVreysen.

Altea és un dels 12 pobles fundadors d’aquesta associació europea i ha sigut present en les 46 trobades generals. El Douzelage és una associació d’agermanament de ciutats, que compta amb un municipi representant de cadascun dels països membres de la Unió Europea.

“Estem molt contents amb els resultats obtinguts en aquesta trobada i amb les activitats en les quals Altea ha participat. Ja estem valorant nous projectes als quals adherir-nos, a més, aprofitant la presidència ens agradaria preparar un gran projecte a Altea. Amb aquesta presidència guanyem importància en el Douzelage i ens preparem per a grans propostes amb els nostres joves i els nostres socis europeus”, ha comentat l’edil Miguel de la Hoz.

El Douzelage es fonamenta en tres pilars, la Trobada General, en el qual participen representants dels ajuntaments, la Trobada d’Educació, integrat per professionals de l’ensenyament, i la Trobada de Joves, que es reuneixen una vegada a l’any. En aquestes trobades es realitzen sessions de treball per a valorar les activitats realitzades entre els socis i presentar nous projectes.

En la trobada d’enguany Altea ha donat a conéixer els bons resultats obtinguts en l’intercanvi musical de músics de la Filharmònica Alteanense i els músics de l’orquestra Zana Batuta de Sesimbra. Així com també s’han presentat nous projectes per a l’any vinent.

Pin It on Pinterest