Select Page

La jornada reivindicativa es va celebrar en el Centre Social

Altea es va bolcar amb la celebració de la segona edició ‘diversAltea’ divendres passat, 30 de juny. La festa reivindicativa va comptar amb diferents activitats per a commemorar el Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+ que es va celebrar el passat dia 28 a tot el món. Centenes de persones van gaudir de les diferents activitats organitzades per les Regidories de Benestar Social i Igualtat que dirigeix Anna Lanuza.

Anna Lanuza ha ressaltat que “és la segona vegada que a Altea s’organitza un acte d’aquestes característiques, sent molt important la celebració d’aquest dia per a continuar visibilitzant el col·lectiu LGTBIQ+, i continuar lluitant pels seus drets i la seua igualtat”.

‘DiversAltea’ es va celebrar en el Centre Social amb la projecció de diferents curtmetratges amb temàtica LGTBIQ+. Jean Cocó, artista multidisciplinari, va ser l’encarregat de donar la benvinguda a l’esdeveniment i presentar els curts.

Es van projectar els curts “Colada”, “En la erupción” y “Cristianos”, guanyadors del Festival de Cinema d’Alacant; es va realitzar una representació de l’obra “Las mujeres fracturan” a càrrec de Teatre Comèdia la Bestreta; i també es va instal·lar d’un punt arc de Sant Martí. “Sent un espai que garanteix la no discriminació d’aquest col·lectiu, així com previndre o assessorar davant possibles agressions i insults a persones LGTBIQ+, o als qui siguen testimonis dels mateixes” ha assenyalat Lanuza. La festa reivindicativa va seguir amb l’actuació de la DJ Emilie-Rose&Him als jardins del Centre Social. La vetlada va finalitzar amb una cata de vins, regals i bocades.

L’edil agraeix al tècnic de l’àrea de Benestar Social, Braulio Cencerrado i la promotora d’Igualtat, Marisela Romero, els qui han participat en l’organització de diversAltea, per la seua gran labor en l’esdeveniment.

Lanuza va destacar com molt positiva aquesta segona edició i va recalcar la seua intenció de fer més gran les pròximes edicions de ‘diversAltea’ que ja és un signe d’identitat pròpia de la localitat. “Aquesta jornada lúdica tenia com a objectiu reivindicar la igualtat de drets de totes les persones. Vist l’èxit que ha tingut la segona edició de diversAltea, ja estem preparant la tercera edició d’aquest esdeveniment posant tota la carn a la graella”, va finalitzar.

Pin It on Pinterest