Select Page

Benestar Social i Igualtat organitzen una jornada reivindicativa-festiva el divendres 30 a partir de les 19:00 al Centre Social d’Altea.

El proper divendres 30 de juny, a partir de les 19h a l’Auditori del Centre Social d’Altea, tindrà lloc la segona edició de “diversAltea”. Una jornada lúdica, alhora que reivindicativa, que pretén donar visibilitat i commemorar el Dia de l’Orgull. Així ho ha indicat l’edil de les dues àrees, Anna Lanuza.

“Hem decidit repetir esta festa diversAltea a causa de l’èxit de la primera edició”, ha apuntat la responsable municipal de Benestar i Igualtat, qui ha explicat que es tracta “d’una jornada reivindicativa dels drets LGTBIQ i en què es duran a terme diferents activitats, com la projecció dels curts “Colada” “En la Erupció” i “Cristianos”, guanyadors del Festival de Cine d’Alacant; la representació de “Les dones fracturen” a càrrec de Teatre Comèdia la Bestreta; la presència d´un punt arcoiris” i la presentació i benvinguda de Jean Cocó; a més de sorpreses, regals i festa amb el DJ Emilie-Rose&Him”.

Han acompanyat l’edil el tècnic de l’àrea de Benestar Social, Braulio Cencerrado i la promotora d’Igualtat, Marisela Romero, que han participat en l’organització de diversAltea i que com Anna Lanuza afirma, “farem una jornada reivindicativa per demostrar que la diversitat és llibertat i per demostrar que la igualtat és necessària en tots els àmbits.

Per la seua banda, Cencerrado ha matisat que “es tracta d’un esdeveniment que per una banda servisca per reivindicar els drets del col·lectiu LGTBI i que ningú no puga ser discriminat per la seua orientació sexual, per la seua identitat de gènere i per altra banda també per celebrar-ho que s’ha aconseguit. S’han aconseguit molts drets a nivell nacional, però queda molt per fer a nivell mundial. Encara queden moltes persones condemnades a pressió o mort simplement perquè un home vol un home o una dona vol una altra dona”.

Esperem que vos agrade este segon diversAltea i convidem tota la població a assistir-hi perquè no només s’ha organitzat per al col·lectiu LGTBIQ+.

Finalment, la promotora d’Igualtat ha esmentat que estos espais són molt importants, que la promoció de la igualtat té a veure són tots estos esdeveniments de sensibilització i que a part de la part cultura, hi haurà un punt arcoiris en què s’oferirà informació per a totes aquelles persones del col·lectiu, famílies, que es volen informar d’on acudir si tenen una problemàtica i quines associacions poden contactar, per exemple”. “La idea és que este punt després es puga convertir en un punt regular dins de serveis socials i que les persones puguen venir ací i cercar informació”. Ha conclòs Marisela Romero.

Col·laboren a DiversAltea els col·lectius Viladiversitat i Alacant Entén.

Pin It on Pinterest