Select Page

L’organització ja treballa per a la futura edició de tardor

L’edició d’estiu del Mercat del Convent ha tingut un rotund èxit i l’organització ja està treballant en l’edició de tardor. Així ho ha transmés els edils en funcions d’Agricultura i Cultura, Jose Orozco i Aurora Serrat.

L’associació alteana Agrollotja, organitzadora de l’esdeveniment, fa un balanç molt positiu de l’activitat i ha destacat la gran afluència de públic que, durant tota la vesprada del dissabte, va abarrotar la Plaça del Convent.

 

“Enguany l’aposta és fer quatre edicions per a consolidar el Mercat, en l’actualitat tenim molta competència de gent de fora que vol vindre a promocionar els seus productes, així que el Mercat ja està afermat. Nosaltres aspirem al fet que els agricultors locals puguen ensenyar el seu producte en un dia festiu com este i puguen viure del sector primari en localitats turístiques com la nostra. Anime que els veïns i veïnes d’Altea acudisquen a següents edicions per a ajudar a promocionar els nostres productes i tradicions”, declarava Orozco, regidor en funcions d’Agricultura i Medi Ambient.

Aquesta edició es va ampliar a 15 llocs d’artesania local i productes de proximitat, es va destacar la incorporació de nous llocs com el de Granissats Granny, el d’Olives Dasi i M’agrada Magrana, i es van consolidar els stans locals com a Cervesa Althaia, l’estand de Borillo, restaurant Caliu, Celler Mar de Vins, Forn de Ximo, Agrollotja, La Mar de Pedres, Embotits Artesans Gloria de Guadalest, Antiga Rebosteria, Lü Atelier Studio, Magmàtiques Joies o VREE Cosmetics.

També el Mercat va comptar amb activitats culturals i d’oci, a més, de conéixer les tradicions i adquirir productes de proximitat. Va destacar el teatre infantil “Tina i Taratina”, el taller de cultiu de bolets i el concert de “Duo Bach” a l’Església i l’actuació de clausura dels “Malaguenyos Crew”.

Per part seua, l’edil en funcions de Cultura, Aurora Serrat, declarava: “el format del Mercat està funcionant i s’ha consolidat en l’agenda local, a més, promociona els nostres productes de cada estació de l’any ajudant als agricultors locals”, i afegia: “la ubicació en la Plaça del Covent permet que visitants es troben amb el mercat i conega amb una major facilitat els nostres productes i tradicions”.

Pin It on Pinterest