Select Page

Aquestes visites guiades donaran inici l’1 de juliol i conclouran el 2 de setembre

La Regidoria de Turisme ha posat en marxa un nou cicle de visites guiades gratuïtes per al període estival. Així ho ha informat l’edil de Turisme, Xelo González. Des del dissabte 1 de juliol i fins al dissabte 2 de setembre, els turistes i residents que ho desitgen podran participar en les visites guiades que ha organitzat l’ajuntament.

“Aquestes visites tenen el propòsit de donar a conéixer el patrimoni alteà”, ha declarat González. Unes visites en les quals els participants podran conéixer Altea a partir de les 19:30h, durant els mesos d’estiu.

Les visites es realitzaran en castellà, valencià, francès i anglès. El departament de Turisme informa que les visites tenen un aforament màxim de 25 persones

El programa de les visites “Coneix Altea” tindrà lloc els divendres 14, 21 i 28; i els dissabtes 1, 8, 15, 22 i 29 de juliol a les 19.30 h. El mes d’agost, les visites es desenvolupen divendres 4, 11, 18 i 25. I els dissabtes 5, 19 i 26. D’altra banda, el mes de setembre, hi haurà dues visites guiades, el divendres 1 i el dissabte 2.

L’assistència a les visites guiades es gratuïta, però és necessària la inscripció prèvia en aquestes. Les inscripcions s’han de materialitzar en touristinfo@altea.es, trucant al telèfon 965 84 41 14 o de manera presencial en la pròpia oficina de Turisme, al carrer Sant Pere, 14.

“Les visites guiades són un recursturístic d’èxit que permet que el visitant o turista conega la història, el patrimoni o la cultura d’Altea a través d’un recorregut pels diferents paratges o llocs més emblemàtics del municipi i les explicacions de les persones que les condueixen”; comenta la responsable municipal de Turisme, que una vegada més convida a la participació a la iniciativa.

 

 

Pin It on Pinterest