Select Page

La regidoria de Turisme ha posat en marxa dos rutes guiades per als dies de Setmana Santa. La ruta infantil teatralitzada i les visites guiades al Poble Antic, per tal que visitants i residents puguen conèixer el patrimoni alteà. Com ha indicat l´edil d´àrea, Xelo González.

Segons els detalls aportats per González, la ruta infantil teatralitzada tindrà lloc el dissabte 30 de març a les 12.00 h. És una activitat gratuïta amb una limitació de 30 places i per participar-hi cal la reserva prèvia a altea@turistinfo.net  o telefonant al 965 84 41 14. El punt de trobada serà l’Oficina de Turisme.

En paraules de la responsable municipal de Turisme, “si assisteixes a esta ruta teatralitzada podràs ser un dels nostres exploradors i resoldre els misteris que amaga Altea”.

D’altra banda, les visites guiades al nucli antic, tindran lloc els dies 29 i 31 de març a les 12:00h amb eixida des de l’Oficina de Turisme d’Altea.

Es tracta d´una activitat gratuïta, prèvia reserva a altea@turistinfo.net  o telefonant al 965 84 41 14. L´aforament màxim és de 30 persones i se seguirà un rigorós ordre d´inscripció.

Per finalitzar l’edil de Turisme ha animat alteans i alteanes, però sobretot els centenars de visitants que recorren els carrers d’Altea durant les vacances de Setmana Santa a gaudir d’estes activitats.

A més, d’estes dos iniciatives, l’Oficina de Turisme d’Altea tindrà a disposició de la ciutadania un punt informatiu a la Plaça de l’Església, Poble Antic, del dimecres 27 al diumenge 31, en horari de 12:00 a 14:00h i de 17:00 a 21:00 h.

Pin It on Pinterest