Select Page

Amb motiu de l’allargament de la temporada estival i la continuada arribada de visitants, la regidora de Turisme, Xelo González, ha donat a conéixer les rutes guiades programades per al mes de setembre. La programació està composta per recorreguts temàtics que “permetran al turista descobrir Altea des de diferents perspectives”, comenta.

Com a activitat destacada, el dilluns 27 de setembre està organitzada una gimcana pel Poble Antic. Des de les 11 hores a Palau Altea, els participants, per mitjà d’un roadbook, buscaran edificis, carrers emblemàtics, detalls que vinculen Altea amb autors de diferents èpoques, flora o monuments.

El programa d’activitats també inclou les tradicionals microrutes temàtiques guiades:

  • 3 de setembre (19 hores): Ruta 4 Miradors des de la Tourist Info Altea

Després d’una breu introducció al passeig marítim, el recorregut portarà a través dels carrers més emblemàtics del barri mariner, on admirar la bellesa dels seus racons secrets, l’entramat dels seus carrers i els diferents elements urbans que el caracteritzen. En aquesta singular ruta es visitaran els quatre miradors que hi ha en el barri antic d’Altea: Cronistes d’Espanya, Plaça Francesc Martínez i Martínez, Glorieta del Maño i Sant Pau.

  • 4 de setembre (19 hores): Ruta Marinera des de la Tourist Info Altea

Recorregut a través del barri mariner on descobrir la bellesa dels seus racons més secrets, l’entramat dels seus carrers i els diferents elements urbans que el caracteritzen. L’objectiu és arribar a la Plaça de Carmelina Sánchez-Cutillas; després d’admirar les vistes del mirador amb el nom del seu avi, farem un alt per a conéixer la Casa Cervantes fins a acabar en la Plaça de l’Església.

  • 11 de setembre (11 hores): Visita guiada Nucli Antic des de Palau Altea

Eixida per a descobrir la zona més emblemàtica d’Altea i les seues curiositats on admirar la bellesa dels seus racons secrets, l’entramat dels seus carrers i els diferents elements urbans que el caracteritzen.

  • 18 de setembre (19 hores): Ruta El Retorn de les Gàrgoles des de la Tourist Info Altea

Visita a les peces exposades per diferents punts dels nuclis urbà i antic que formen part de la mostra d’escultures de paret amb el mateix títol.

Totes les activitats requereixen inscripció prèvia en altea@touristinfo.net o en el telèfon 965844114 amb un màxim de 6 places reservades per persona.

Pin It on Pinterest