Select Page

Estes visites guiades començaran el 25 de juny  i conclouran el 3 de setembre

La regidoria de Turisme ha posat en marxa un nou cicle de visites guiades gratuïtes per al període estival. Així ho ha informat l’edil de Turisme, Xelo González, que ha contat els detalls de la proposta.

Des del dissabte 2 de juliol i fins al dissabte 3 de setembre, els turistes i residents que ho desitgen podran participar a les visites guiades que ha organitzat la regidoria de Turisme amb el propòsit de donar a conèixer el patrimoni alteà. Unes visites en què els participants podran conèixer Altea i Altea la Vella a partir de les 19:30 hi també en horari nocturn de 23:00 h.

El programa de les visites contempla la proposta “Coneix Altea” que tindrà lloc els dissabtes 2, 9, 16, 23, divendres 29 i dissabte 30 de juny a les 19:30 h. amb eixida des de la Tourist Info Altea; a més d’una visita nocturna el divendres 15 de juliol amb eixida a les 23:00h des de la Porta de l’Església Verge del Consol.

Els dies 22 de juliol i 19 d’agost a les 19:30h estan previstes dues visites guiades per Altea la Vella, amb eixida al Parking de les Revoltetes.

Al mes d’agost, “Coneix Altea” tindrà lloc el divendres dia 5, dissabte 6, divendres 12, dissabte 20, divendres 26 en horari de 19:30 amb eixida des de la Tourist Info Altea i dijous 11 a les 23:00h des de porta de l’Església Verge del Consol.

Al mes de setembre el divendres 2 i el dissabte 3 s’oferirà la visita guiada Coneix Altea en horari de 19:30h amb eixida des de la Tourist Info.

L’assistència a les visites guiades és gratuïta, però cal inscripció prèvia. Les inscripcions s’han de materialitzar a touristinfo@altea.es , telefonant al 965 84 41 14 o de forma presencial a la pròpia oficina de Turisme, al carrer Sant Pere,14.

A més de totes estes visites, el proper dissabte 25 de juny s’ha organitzat una visita guiada des de la Tourist Info Altea, al carrer Sant Pere 14, a les 19.30 h. Esta visita recorrerà els diferents barris històrics d´Altea fins arribar al nucli antic.

Com a responsable de Turisme, Xelo González convida a la participació.

 

Pin It on Pinterest