Select Page

La ciutadania gaudeix de productes de proximitat i activitats familiars i de foment de l’agricultura i l’artesania

La II edició del Mercat del Convent va finalitzar amb un gran èxit de visitants. La plaça del Convent es va convertir en un espai de trobada entre productors de proximitat i consumidors; en una mostra de tradició, artesania, cultura i respecte a l’entorn i la història.

Aquesta segona edició va comptar amb diferents activitats, des d’espectacles infantils, música, esport, a tallers d’elaboració de productes. Va destacar la taula redona ‘Passat, present i futur de la vinya’, moderada per Juanvi Martín de l’Espai Caixaltea amb els ponents Celeste Fernández, CEO de Mar de Vins i Joan Cascant viticultor de Minifundi i director del projecte del Molí dels Moros. En ella es va explicar la importància de la recuperació de vinyes, com és el pioner projecte municipal de microvinyes del Molí dels Moros.

“L’agricultura local és molt rica, com hem pogut veure aquest  cap de setmana. Podem seguir una alimentació sana, variada i sostenible amb els productes de proximitat. Estem molt contents pel resultat d’aquest Mercat, en el qual, a més, hem realitzat activitats i donat a conéixer a la ciutadania projectes de foment de la nostra agricultura com és el de Molí dels Moros”, ha comentat el regidor d’Agricultura i Medi Ambient, José Orozco.

“El Mercat del Convent és una reivindicació del nostre territori, els seus productes, la seua artesania, les seues tradicions i la seua cultura, una iniciativa que s’està consolidant i tindrà noves edicions”, ha recalcat la regidora de Cultura, Aurora Serrat.

El Mercat del Convent és un projecte de les Regidories de Cultura i Agricultura, organitzat per l’associació alteana Agrollotja, amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç.

Pin It on Pinterest