Select Page

El període de sol·licitud acaba el 26 de juny i els treballs es podran fer fins el 31 d’octubre.

La Regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Altea, regida per Jose Orozco, ha publicat una nova convocatòria d’ajudes destinades a la millora i l’adequació de les façanes del nucli antic d’Altea i Altea la Vella.

El Consistori destinarà per cada immoble 500 euros en cas d’ajudes en pintura de façanes; 350 euros per a la millora davant de les humitats; seran 150 euros per la retirada de les unitats exteriors d’aire condicionat, fixades a les façanes de l’immoble i 150 euros més per cada immoble que adeqüe els rètols de publicitat a les façanes, segons l’Ordenança de Publicitat i les indicacions en matèria del Pla General d’Ordenació Urbana vigent, PERI i Catàleg de Proteccions.

El regidor d´Urbanisme, Jose Orozco, ha destacat que “la cura de les façanes és imprescindible per a l´embelliment general d´un municipi turístic com el nostre, ja que el nostre nucli antic és un dels nostres principals atractius”.

Podran acollir-se a esta convocatòria les persones propietàries o comunitats de propietaris i propietàries d’aquells immobles ubicats dins làmbit dactuació definit.

Les sol·licituds es tramitaran a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, situada a la planta baixa de l’Ajuntament o a l’extensió administrativa d’Altea la Vella. També es podrà fer la sol·licitud de forma on-line a través de la Seu Electrònica.

El termini per sol·licitar les ajudes va començar amb la seua publicació al BOP el passat 25 de maig i finalitzarà el proper 26 de juny. L’execució dels treballs haurà d’estar acabada el 31 d’octubre del 2023.

L´edil d´Urbanisme conclou animant la població a fer ús d´esta convocatòria d´ajudes per al manteniment de façanes, amb la seua pintura, eliminació d´humitats, retirada d´aires condicionats i rètols de publicitat.

Les bases de la convocatòria estan disponibles a la seu electrònica de l’ajuntament https://altea.sedelectronica.es/

Pin It on Pinterest