Select Page

Fins al 29 d’octubre es podrà tramitar a l’OAC, l’extensió administrativa d’Altea la Vella i la seu electrònica

El departament d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Altea, regit per Jose Orozco, ha anunciat l’ampliació fins al 29 d’octubre del termini per a sol·licitar les subvencions destinades al pintat de façanes, millora de tractament de les façanes davant humitats, retirada d’unitats exteriors d’aire condicionat en façanes i adequació de rètols de publicitat en façanes del nucli antic d’Altea i Altea la Vella.

L’àmbit d’aplicació també inclou immobles ubicats en Carrer La Mar, Pont de Montcau, barri de Bellaguarda, Costera dels Matxos, Carrer Santa Teresa, travessa de Sant Josep, Carrer Ponent i Carrer La Séquia.

Les sol·licituds es presentaran a través de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, en la planta baixa de l’ajuntament; l’extensió administrativa d’Altea la Vella o la seu electrònica municipal. Podran participar en la present convocatòria les persones propietàries o comunitats de propietaris i propietàries d’aquells immobles, situats dins de l’àmbit d’actuació definit.

L’edil de l’àrea ha recordat que la dotació pressupostària que l’Ajuntament destinarà a la present edició d’estes ajudes específiques serà de 10.000 € i que l’import de les ajudes s’abonarà a la finalització dels treballs, prèvia presentació de la documentació requerida i la posterior comprovació per part dels serveis tècnics municipals.

El termini màxim per comunicar la finalització dels treballs serà l’1 de desembre de 2021 i els treballs hauran d’estar completament finalitzats per a esta data.

L’import de la subvenció serà de fins a 1.000 euros per cada immoble, 350 € per cada un en el cas d’ajudes en pintura de façanes; 350 € per immoble quan suposen actuacions per a la millora enfront de les humitats, que impliquen la reposició total o parcial del revestiment, amb una actuació mínima d’almenys un metre d’altura des del sòl; de 150 € per cada immoble que retire les unitats exteriors d’aire condicionat, fixades en els paraments de les façanes de l’immoble i, com a novetat en esta convocatòria, de 150 € per cada immoble que adeqüe els rètols de publicitat a les façanes a l’Ordenança de Publicitat i a les indicacions en matèria de Pla General d’Ordenació Urbana vigent, PERI i Catàleg de Proteccions.

Jose Orozco considera que “és una acció municipal que a més d’ajudar al ciutadà a millorar els seus immobles, contribueix a l’embelliment general del municipi en benefici de l’activitat turística, una de les bases de l’economia alteana”.

Les bases de la convocatòria estaran disponibles a la Seu Electrònica de l’Ajuntament, https://altea.sedelectronica.es/ com a tràmit destacat.

Pin It on Pinterest