Select Page

El departament d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Altea, regit per Jose Orozco, ha fet pública la convocatòria per a la concessió de subvencions, en règim de concurrència competitiva, destinades a pintat de façanes; millora de tractament de les façanes davant humitats; retirada unitats exteriors d’aire condicionat en façanes i adequació rètols de publicitat en façanes del nucli antic d’Altea i Altea la Vella.

Com ha explicat l’edil d’àrea, “l’objectiu d’estes subvencions és finançar exclusivament la despesa corresponent a millorar les condicions i ornament a les façanes d’immobles en l’àmbit del nucli històric tradicional d’Altea i Altea la Vella”.

La dotació pressupostària que l’Ajuntament destinarà a la present edició d’estes ajudes específiques serà de 10.000€.

L’import de les ajudes s’abonarà a la finalització dels treballs, prèvia presentació de la documentació requerida i la posterior comprovació per part dels serveis tècnics municipals.

Podran participar en la present convocatòria les persones propietàries o comunitats de propietaris i propietàries d’aquells immobles, situats dins de l’àmbit d’actuació definit.

Les persones interessades disposen fins al próxim 15 d’octubre, inclòs, per a formular les sol·licituds i estes es presentaran a través de l’Oficina d’Atenció Ciutadana, situada a la planta baixa de l’ajuntament o l’extensió administrativa d’Altea la Vella i també a través de la Seu Electrònica.

El termini màxim per comunicar la finalització dels treballs serà en tot cas abans de l’2021.12.01 i els treballs hauran d’estar completament finalitzats per a esta data.

L’import de la subvenció serà de fins a 1.000 euros per cada immoble, 350€ per cada un en el cas d’ajudes en pintura de façanes; 350€ per immoble quan suposen actuacions per a la millora enfront de les humitats, que impliquen la reposició total o parcial de l’revestiment, amb una actuació mínima de al menys un metre d’altura des del sòl; de 150€ per cada immoble que retire les unitats exteriors d’aire condicionat, fixades en els paraments de les façanes de l’immoble i, com a novetat en esta convocatòria, de 150€ per cada immoble que adeqüe els rètols de publicitat a les façanes a l’Ordenança de Publicitat i a les indicacions en matèria de Pla General d’Ordenació Urbana vigent, PERI i Catàleg de Proteccions.

Jose Orozco ha animat a participar d’esta convocatòria de subvencions per a l’adequació de façanes. “Una acció municipal que a més d’ajudar al ciutadà a millorar els seus immobles, contribueix a l’embelliment general del municipi en benefici de l’activitat turística, una de les bases de l’economia alteana”; ha comentat l’edil.

Les bases de la convocatòria estaran disponibles a la Seu Electrónica de l’Ajuntament,  https://altea.sedelectronica.es/  com a tràmit destacat.

Pin It on Pinterest