Select Page

La Regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Altea, regida per Josep Orozco, ha publicat una nova convocatòria d’ajudes destinades a pintat i millora de tractament de façanes; retirada d’unitats d’aire condicionat i adequació de rètols de publicitat en façanes del barri antic d’Altea i Altea la Vella.

El Consistori destinarà 8.000 euros a aquestes ajudes que “financen exclusivament la despesa corresponent a millorar les condicions i adorn en les façanes d’immobles del Barri antic d’Altea, albergant fins al Carrer la Mar, Pont de Moncau i Bellaguarda i Altea la Vella”, segons ha comentat l’edil.

Podran participar en aquesta convocatòria les persones propietàries o comunitats de propietaris i propietàries d’aquells immobles, situats dins de l’àmbit d’actuació definit. El termini per a sol·licitar les ajudes comença hui i finalitzarà el pròxim 2 de setembre. L’execució del treballs haurà d’estar acabada el 31 d’octubre de 2022. Les sol·licituds es tramitaran en l’Oficina d’Atenció Ciutadana, situada en la planta baixa de l’ajuntament o l’extensió administrativa d’Altea la Vella i també a través de la Seu Electrònica.

L’Ajuntament subvencionarà amb 500 euros per cada immoble, en el cas d’ajudes en pintura de façanes; 350 euros per cada immoble, quan suposen actuacions per a la millora enfront de les humitats, que impliquen la reposició total o parcial del revestiment o revoque existent d’aquesta. Seran 150 euros per cada immoble, que retire les unitats exteriors d’aire condicionat, fixades en els paraments de les façanes de l’immoble i altres 150 euros per cada immoble, que adeqüe els rètols de publicitat en les façanes a l’Ordenança de Publicitat i a les indicacions en matèria de Pla General d’Ordenació Urbana vigent, PERI i Catàleg de Proteccions.

“La cura de les façanes és imprescindible per a l’embelliment general d’un municipi turístic com el nostre, perquè el nostre barri antic és un dels nostres principals atractius. A més, és necessari mantindre els immobles i per això des de l’Ajuntament llancem anualment aquestes ajudes”, ha finalitzat Josep Orozco, regidor d’Urbanisme.

Les bases de la convocatòria estaran disponibles a la Seu Electrònica de l’Ajuntament, https://altea.sedelectronica.es/.

Pin It on Pinterest