Select Page

L’atleta tardava 7,03 minuts a pujar les 55 plantes i 1.320 esglaons de l’edifici.

L’atleta Ángel López Amor, del Club Atletisme Altea, competia este cap de setmana a la carrera vertical Torre Emperador de Madrid, el repte del qual era pujar corrent 55 plantes, 1.320 esglaons i 224 metres de desnivell al menor temps possible. Un temps, el de López Amor, de 7 minuts i 3 dècimes de segon que li ha valgut un segon lloc a la classificació general i 1r en categoria Sènior.

Després de la cursa, l’esportista comentava que “ha estat una cursa molt dura i agònica. Vaig eixir regulant-me fins als últims 10 pisos on vaig fer un canvi de ritme per poder-me despenjar del meu company Ángel Llorens. Vaig poder treure alguns segons i arribar a la meta súper rebentat dels quàdriceps i feia anys que no tenia certes sensacions com el gust de sang a la gola”.

“Malgrat l’extrem cansament estic molt content del resultat i veig que vaig millorant i corrent a un nivell alt”; afegeix López Amor, que es prepara per afrontar este cap de setmana vinent la vertical de Montserrat, la cursa més dura d’Espanya en què cal pujar 2.180 esglaons amb 1km i 388m de desnivell i que l’any passat el jove alteà va acabar en primera posició.

Pin It on Pinterest