Select Page

Dissabte 27 d’abril.

El corredor alteà Ángel López Amor podrà finalment estar a la eixida de la Pujada Vertical Gran Hotel Bali, demà dissabte. Així ho ha confirmat el mateix atleta després d’una setmana d’incertesa i tractament a la Clínica Madrid d’Utiel.

“Córrer a casa sempre és una experiència irrepetible i este esdeveniment és únic a Espanya ja que forma part del circuit mundial de Towerruning i hi participen més de 40 atletes internacionals”, ha declarat López Amor.

Un any més, la Pujada Vertical Gran Hotel Bali ha omplert la quota d’inscripcions amb 500 participants i l’alteà es mostra emocionat d’anunciar que hi estarà per donar el millor de si i intentar un bon resultat com el de l’any passat en què quedava 1r dels nacionals i 6è a la classificació general.

L’hotel Bali compta amb 52 pisos i 924 esglaons, fet que suposa un desnivell de 190 metres. Per a esta edició hi ha confirmats participants de 42 països com Espanya, Itàlia, Alemanya, República Txeca, Canadà, Mèxic, Eslovàquia, Croàcia, Anglaterra, Polònia i Austràlia, entre d’altres.

Actualment Ángel López Amor va tercer de la classificació nacional i les properes competicions seran Montserrat el 25 maig i 1 juny Torre Emperador a Madrid.

Pin It on Pinterest