Select Page

Nou estudiants de Primària i dos de Secundària aconsegueixen el Premi al Rendiment Acadèmic del curs 2021-2022.

Durant la Sessió Plenària del dia de hui, la Corporació Municipal ha felicitat els onze estudiants alteans que han sigut mereixedors del Premi al Rendiment Acadèmic del curs 2021-2022 atorgat per la Conselleria d’Educació. A l’acte de reconeixement han assistit els alumnes premiats, els seus familiars i el professorat.

Els Premis al Rendiment Acadèmic d’Educació Primària han recaigut a Vicent González González del CEIP Blanquinal; Paula Martín Albo Feases, CEIP Les Rotes; Mar Sandoval Intrago, CEIP Les Rotes; Marta Zaragozí Lausín, CEIP Les Rotes; Ana Esquerdo Moltó, CEIP Altea la Vella; Lucia Peiró Seguí, CEIP Altea la Vella; Carles Poquet Morales, CEIP Altea la Vella; Violeta Benlliure Brines, CEIP l’Olla i Laia Gilabert Velasco del CEIP l’Olla.

Pel que fa als Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic d’Educació Secundària Obligatòria, són Enrique Igual Devesa de l’IES Altaia i Ángela Pérez Ponsoda del centre Almedia els guardonats.

Com ha recordat l’edil d’Educació, Miguel de la Hoz, en el transcurs de la Sessió Plenària, “es tracta d’uns guardons amb què la Generalitat reconeix l’esforç d’aquest alumnat que va finalitzar els estudis de 4t de l’ESO i de 5è i 6è de Primària amb una nota mitjana de 10”.

“Estos estudiants constitueixen un orgull per a la nostra localitat i per tal de reconèixer públicament el seu esforç i dedicació, propose al Ple felicitar-los públicament pel seu Premi Extraordinari de la Comunitat Valenciana al Rendiment Acadèmic i lliurar un premi de 200€ per a cadascun dels estudiants de l’ESO i 100€ a cadascun dels estudiants reconeguts d’Educació Primària”, ha declarat De la Hoz, que ha acabat la seua intervenció fent extensiva la felicitació als familiars dels alumnes premiats i al professorat que els ha acompanyat durant la seua trajectòria acadèmica. Una felicitació que també han fet tots els grups que componen la Corporació Municipal.

 

Pin It on Pinterest