Select Page

L’Ajuntament en Ple ha felicitat els 8 estudiants alteans el rendiment acadèmic dels quals ha estat qualificat com a excel·lent, als seus familiars i als professors d’estos alumnes que durant el curs passat van obtenir un 10 de mitjana en el seu expedient escolar.

Els Premis Extraordinaris d’Educació Primària i Secundària de la Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació són un guardó al rendiment acadèmic que reconeix públicament l’esforç i la dedicació de l’alumnat que ha cursat cadascuna de les etapes educatives amb resultats excel·lents. A este reconeixement s’uneix el que el Plenari de  l’Ajuntament ha aprovat per unanimitat dur a terme i concedir una quantia econòmica a cadascun d’estos alumnes. Així ho ha explicat l´edil d´Educació, Xelo González, que ha presentat el punt de l´ordre del dia.

Els guardonats al municipi d’Altea i que hui han rebut la felicitació pública del municipi d’Altea a través de la Corporació Municipal reunida a Sessió Plenària són Sofia Halvorsen Berenguer, CEIP Blanquinal; Daniíl Yatsenko, CEIP Les Rotes; Paula Zarco Aniorte, CEIP Garganes; David Pérez Lloret, CEIP Garganes; Lluís Castelló Ginestar, CEIP Altea la Vella i Noa M. Neamt Bara, CEIP Altea la Vella, d’Educació Primària. Els estudiants rebran de l’Ajuntament d’Altea, en concepte de premi, una quantia de 100€ cadascun.

Pel que fa a l’Educació Secundària Obligatòria, estos premis extraordinaris al rendiment acadèmic han recaigut a Pau De Diego Pérez de l’IES Altaia i Álvaro Parra Ivars de l’IES Bellaguarda, els quals, a més del diploma atorgat per la Conselleria, rebran 200€ cadascun pels seus excel·lents resultats acadèmics.

Els premiats han recollit el diploma de mans de l’alcalde d’Altea, Diego Zaragozí i l’edil d’Educació, Xelo González, que han reiterat les felicitacions i han traslladat l’orgull que estos joves suposen per al poble d’Altea. Felicitacions que tots els grups municipals que conformen la Corporació – Compromís, PSPV-PSOE, PP i VOX – han fet extensives.

Després de recollir els premis, els joves han sigut ovacionats amb un prolongat aplaudiment per part de gairebé el centenar de presents.

 

Pin It on Pinterest