Select Page

Hui al matí, l’edil d’Educació, Xelo González i el Consell Municipal de Xiquets i Xiquetes han fet entrega dels reconeixements a l’Esforç Acadèmic a l’alumnat de 6è en Educació Primària i 4t de l’ESO a Secundària dels diferents centres educatius del municipi dels curs 2022/2023. Uns premis que reconeixen la capacitat, l’esforç i la superació dels designats.

Els premiats han sigut , a Primària, Juan Berenguer Da Silva, del CEIP Altea la Vella; Elia Antonella Barbara, del CEIP L’Olla; Ana Carla Pérez Terrero, del CEIP Garganes; Eusebio Singh González, del CEIP Blanquinal i Ainhoa Crespo Cortés del CEIP Les Rotes. I en el cas dels alumnes de Secundària, els guardonats han sigut J.O.I.R de l’IES Bellaguarda i Sara Torisse Bouyachi, de l’IES Altaia.

A tots ells ha felicitat l´edil d´Educació, que ha indicat “cada premi que lliurem hui és més que un reconeixement acadèmic, és un testimoni del seu compromís amb l´aprenentatge i el seu constant desig de superació”. “Vull felicitar de tot cor els estudiants guardonats i agrair-los que siguen un exemple inspirador per als seus companys de classe”, ha afegit González.

Per a l’edil d’Educació, este èxit també és fruit del treball incansable dels professors, del suport incondicional de les famílies i la dedicació de tota la comunitat educativa; a qui ha agraït la creació d’un entorn on els nostres joves puguen créixer, aprendre i afrontar reptes. Continuem compromesos en el camí cap a una educació que inspire i prepare els estudiants cap a un futur prometedor”.

Xelo González ha acabat donant l’enhorabona als estudiants premiats i les seues famílies. Després de la gala de lliurament dels premis, els presents han compartit esmorzar i il·lusions al mateix Centre Social, en què ha tingut lloc aquest senzill, però emotiu acte, que ha estat conduit per la periodista de Ràdio Altea, Diana Rey i al que no ha volgut faltar Diego Zaragozí, alcalde d’Altea.

Pin It on Pinterest