Select Page

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Altea, amb el suport de l’IVAJ, ha organitzat un escape room sota el títol ‘La dona en la música’, un tipus de escape que no consisteix a eixir d’una sala, sinó que concentra tota aqueixa experiència mitjançant enigmes i proves que hi ha dins d’una caixa.

Serà el 17 de març en el Centre Juvenil d’Altea en horari de 16.00 a 21.00 hores. Cada experiència tindrà una duració de 45 minuts, per la qual cosa es podran apuntar diferents grups. Està dissenyat per a la joventut a partir de 12 anys i amb grups d’un màxim de huit persones.

Serà totalment gratuït i és imprescindible inscriure’s en el següent enllaç: https://entradium.com/events/mujer-en-la-musica-altea o a través del codi QR del cartell.

“Cada any, des de la Regidoria de Joventut, fomentem que el Dia Internacional de la Dona es done visibilitat a la dona en diferents àmbits que al llarg de la història han estat ocultes sota pseudònims d’homes o “anònims”. Enguany, toca la música, en un poble com Altea, no podia faltar”, ha comentat Marta Lloret, regidora de Joventut.

Pin It on Pinterest