Select Page

Escape room ‘La Casa de Will’, amb una temàtica de terror i misteri basada en la popular sèrie de ficció ‘Stranger Things’, arriba a Altea de la mà de la Regidoria de Joventut. Serà el 13 de maig durant la vesprada en el Centre Juvenil. Una activitat gratuïta per a passar una vesprada divertida resolent enigmes.

El escape room està destinat a joves de 12 a 30 anys, que es dividiran en grups de fins a sis persones, i tindrà una duració de 30 minuts per sessió. El primer passe serà a les 16.00 i es finalitzarà a les 21.00 hores. Les inscripcions s’han de realitzar en el següent enllaç: https://entradium.com/en/events/la-casa-de-will-altea.

“Continuem oferint a la joventut alteana alternatives d’oci que s’adapten a les seues necessitats i gustos. Els escape room són una manera de posar-se a prova i treballar en equip. A més, en aquest cas, la temàtica està molt adaptada els joves perquè s’inspira en una de les sèries de més èxit entre ells. Convide a tots a inscriure’s prompte, perquè les places són limitades”, ha declarat la regidora de Joventut,Marta Lloret.

Pin It on Pinterest