Select Page

L’àrea municipal de Joventut ha decidit celebrar el Dia de la Joventut amb un Escape Room destinat a joves d’entre 14 i 30 anys i la seua temàtica està inspirada en la sèrie de novel·les fantàstiques de Harry Potter. L’activitat, tindrà lloc els dies 12 i 13 d’agost al Centre Cultural Juvenil en horari de 17 a 21h. Així ho ha donat a conèixer la responsable d’àrea, Marta Lloret.

Segons els detalls aportats per l’edil, l’aula 2 de l’esmentat centre albergarà el “Rescate del Hipogrifo” i l’accés a la ciutat esportiva serà el situat a la Plaça dels Esports.

En paraules de Lloret, “sabem que la joventut necessita un oci saludable, divertit i diferent en el qual sentir-se segurs i per aquest motiu hem decidit celebrar el Dia de la Joventut amb esta activitat”.

Els grups per participar tindran entre 4 i 6 persones i es duran a terme passes cada 30 minuts amb l’objectiu de poder desinfectar i preparar la zona de joc.

Marta Lloret ha recordat que totes les activitats que organitza l’àrea estan controlades amb les mesures anti COVID pertinents.

Les inscripcions es podran realitzar telefonant al 627472083 o enviant un correu electrònic a joventut@altea.es

Finalment, la regidora ha recordat a la joventut que el Departament segueix a la seua disposició en este mateix correu i a les xarxes socials com Instagram @joventutaltea i Facebook “Regidoria de Joventut Altea”; al Centre Juvenil amb cita prèvia al telèfon 627472083; així com parlant amb ella mateixa en el 965841300 o enviant un mail a mlloret@altea.es

Pin It on Pinterest