Select Page

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Altea, amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona, ha organitzat un escape room sobre igualtat de gènere. Serà dissabte que ve, 27 de novembre, a les 18.00 hores en el Centre Juvenil.

L’activitat, titulada ‘Dona-li la volta’ permetrà als participants descobrir, a través de diferents jocs, com situacions totalment arrelades en la nostra cultura i societat són mostres de desigualtat entre homes i dones, però són a vegades tan subtils, i conductes tan tradicionalment tolerades, que costa diferenciar-les.

L’activitat està destinada a joves d’entre 12 a 30 anys que formaran grups de 4 a 6 persones. La inscripció és obligatòria i es podrà fer en el següent enllaç: https://entradium.com/events/micromachismos-altea.

“Diàriament convivim amb conductes masclistes, però no sempre som conscients d’això, perquè són situacions totalment arrelades i moltes vegades subtils, que veiem com una cosa normal. No obstant això, és necessari identificar-les i evitar-les, per a continuar el camí cap a la igualtat, especialment en la joventut. Este escape room és una forma amena i divertida de descobrir aqueix tipus de conductes i reflexionar” ha comentat Marta Lloret, regidor de Joventut.

Pin It on Pinterest