Select Page

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Altea continua apostant per oferir alternatives d’oci saludable en les vesprades d’estiu. En aquesta ocasió, i després de l’èxit de les anteriors, repeteix amb una escape room que estarà ambientat en la famosa escola de màgia i fetilleria Hogwarts.

‘Rescat en Hogwarts’ serà els dies 30 i 31 d’agost de 17.00 a 22.00 hores en el Centre Juvenil i tindrà una duració de 35 minuts. Està destinat a la joventut entre 12 i 30 anys i la seua entrada serà gratuïta prèvia inscripció en: https://entradium.com/events/escape-room-hogwarts-altea-altea.

“En aquesta ocasió portem una nova activitat de escape room ambientada en una de les sagues literàries i cinematogràfiques més famoses dins del món de la fantasia. Els participants s’endinsaran a l’escola de màgia i hauran de superar diferents reptes que fomenten el treball en equip i l’enginy. Aquestes activitats estan tenint molt èxit entre la joventut alteana i per això hem posats dos dies en aquesta ocasió. Continuarem promovent-les per a oferir-los alternatives d’oci saludable i oportunitats de posar-se a prova davant diferents reptes”, ha comentat Marta Lloret, regidora de Joventut d’Altea.

Pin It on Pinterest