Select Page

La Regidoria de Turisme d’Altea contínua amb la seua promoció en mercats internacionals. En aquesta ocasió viatja als Països Baixos per a participar en la fira Fiets en Wandelbeurs d’Utrecht, una de les millors fires de ciclisme i senderisme d’Europa per a continuar el seu posicionament com a destí cicloturista i promocionar els seus espais naturals i el turisme actiu.

Altea arriba a aquesta fira, que se celebra del 24 al 26 de febrer, de la mà de Turisme Comunitat Valenciana i el Patronat de Turisme Costa Blanca, en l’estand de Turespaña. Ho fa al costat dels municipis de Benissa i Calp mostrant l’entorn natural de la zona i les excel·lents condicions que té Altea per a la pràctica del ciclisme: orografia, clima i empreses adaptades per a la recepció de ciclistes.

“La fira d’Utrecht és una de les més importants d’Europa, té un públic de mitjana edat, entre els 40 i 60 anys, que viatgen fora de temporada i busquen el turisme actiu, el senderisme i sobretot, està destinada als amants del ciclisme que es traslladen a llocs com Altea, on es pot practicar tot l’any amb les millors condicions. Un turista objectiu per a la localitat amb la seua aposta per la desestacionalització. Després del covid, que va parar la fira, hi ha una gran expectació i s’espera un gran acolliment i afluència de públic”, ha declarat la regidora de Turisme, Xelo González

Pin It on Pinterest