Select Page

Altea ha rebut hui el reconeixement com a destí novell del SICTED, (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destins) per part de Secretaria d’Estat de Turisme i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies. La regidora de Turisme, Xelo González, ha rebut aquesta distinció en el marc de la XIII edició dels premis SICTED en Fitur.

Altea continua apostant per ser un referent com a destinació turística i durant 2021 ha realitzat una important labor per a implantar el sistema integral de qualitat turística espanyola en destins, un compromís per la millora contínua de la qualitat turística.

“És un honor rebre aquesta distinció de part del SICTED del qual acabem d’entrar a formar part dins de la nostra política de fer d’Altea un destí de qualitat, innovador i sostenible. El departament de Turisme ha treballat molt dur durant l’any passat per a aconseguir tots els estàndards que marca el SICTED i altres organismes, com ha sigut la certificació de DTI”, ha comentat Xelo González, regidora de Turisme.

Pin It on Pinterest