Select Page

Altea continua apostant per un turisme desestacionalitzat com el de congressos. La localitat ha rebut aquests dies a Deltalab, empresa líder en productes de laboratori, que està realitzant el seu congrés Deltalab Sales Team Workdays.

Fins a Altea s’han desplaçat desenes de persones que ahir a la vesprada van ser rebuts per la regidora de Turisme, Xelo González, qui els va acompanyar a una visita guiada en la qual van descobrir el patrimoni i els principals atractius de la vila blanca.

“Turisme d’Altea treballa per posicionar a la localitat com a destí cultural, esportiu, d’oci, però també de congressos i convencions, perquè tenim hotels i el Palau Altea que poden albergar tot tipus d’esdeveniments d’aquestes característiques i una ciutat amb excel·lents serveis per a fer de l’estada dels congressistes única”, ha comentat la regidora de Turisme, Xelo González.

Pin It on Pinterest