Select Page

La fira ha tingut lloc del 23 al 26 de febrer.

La Regidoria de Turisme d’Altea continua amb la seua promoció en mercats internacionals. En esta ocasió ha viatjat als Països Baixos per participar a la fira Fiets a Wandelbeurs d’Utrecht. Una cita destacada a Europa pel que fa als camps del ciclisme i senderisme a què Altea no pot faltar com a destinació cicle turista, amb grans espais naturals i molt turisme actiu. Així ho confirma l´edil d´àrea, Xelo González.

La cita, que acabava ahir diumenge, és segons González, “una de les més importants d’Europa, té un públic de mitjana edat, entre els 40 i els 60 anys, que viatgen fora de temporada i busquen el turisme actiu, el senderisme i sobre tot i això, està destinada als amants del ciclisme que es traslladen a llocs com Altea, on es pot practicar tot l’any amb les millors condicions”.

En paraules de la responsable municipal de Turisme, “des de la Regidoria de Turisme fem una valoració totalment positiva d’esta fira. Estem molt contents, ha tingut moltíssim públic, sobretot públic finalista, de mitjana edat que el que més demanava era rutes ciclistes i senderistes. Este tipus de públic ens pot ajudar a desestacionalitzar i portar a Altea turisme sobretot en temporada baixa”.

“Ha sigut important per al nostre municipi estar present en este certamen juntament amb altres municipis espanyols”, ha continuat Xelo González. La fira s’ha celebrat del 23 al 25 de febrer i Altea ha viatjat de la mà de Turisme Comunitat Valenciana i el Patronat de Turisme Costa Blanca, a l’estand de Turespaña.

Una vegada més, l’edil ha recordat que un dels eixos del DTI, destinació turística intel·ligent, és la sostenibilitat i en esta fira d’Utrech la pràctica d’esports lligats al medi ambient són fonamentals, com passa amb el ciclisme i el senderisme.

Pin It on Pinterest